Hoppa till sidans innehåll

Skånsk Antidoping är ett regionalt nätverk som arbetar för att förebygga, upptäcka och ge vård för användare av dopingpreparat i syfte att minska dopinganvändandet i Skåne.

Verksamhet/styrdokument


UTSKIFTSVÄNLIG VERSION:

Verksamhetsinriktning >> (pdf)

 


 

VERKSAMHETSINRIKTNING 2015-2020


Därför finns Skånsk Antidoping 
(Vår verksamhetsidé - en beskrivning av vad Skånsk Antidoping ska verka för, vad som ska uppnås och vilket uppdrag Skånsk Antidoping har.)


Skånsk Antidoping är ett regionalt nätverk som arbetar för att förebygga, upptäcka och ge vård för användare av dopningspreparat i syfte att minska dopinganvändandet i Skåne. 

 


 

Dit vi siktar med Skånsk Antidoping

(Vår vision - en beskrivning av ett framtida önskvärt tillstånd. En föreställning av vart vi vill nå med Skånsk Antidoping. En bild i medvetandet om en eftertraktad framtid som vi starkt känner för och tror på).

 

Vi verkar för  ett dopingfritt Skåne. 

 


 

Vad Skånsk Antidoping står för 

(Vår värdegrund - beskrivning av grundläggande principer och beteenden som ledsagar Skånsk Antidoping i sitt agerande; ett tydliggörande av hur vi förhåller sig till varandra samt hur man förhåller sig till uppdraget.

 

Vår grundläggande värdebas är att alla som utövar fysik aktivitet, oavsett nivå och målsättning, vill och ska få göra det i en dopingfri miljö.


 

 

Uppdaterad: 03 DEC 2017 21:28 Skribent: Daniel Andersson